Τεχνικό γραφείο υδραυλικών εγκαταστάσεων

Παροχή Υδραυλικών Υπηρεσιών και Θερμικών Εγκαταστάσεων εντός και εκτός Νομού Αττικής
Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944.578428
Ύδρευση - Αποχέτευση - Όμβρια

Ύδρευση - Αποχέτευση - Όμβρια

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι ίσως ένας από τους βασικότερους παράγοντες για τη σωστή λειτουργία ενός κτιρίου. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε έχουν ως στόχο να διασφαλίσουν τη διάρκεια στο χρόνο και στις φθορές καθώς και τη ποιότητα κατασκευής και ασφάλεια του κτιρίου πράγμα το οποίο επιτυγχάνεται με τη σωστή επιλογή υλικών σε συνδυασμό με τη πολυετή εμπειρία μας στο χώρο.

Για κάθε εγκατάσταση εκπονούμε λεπτομερή μελέτη και επιλέγουμε πιστοποιημένα υλικά υψηλών προδιαγραφών. Μετά το τέλος των εργασιών μας δίνεται πιστοποιητικό καλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων. Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις μιας οικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου περιλαμβάνουν:

Εγκαταστάσεις ύδρευσης & παραγωγής (διανομή και αποθήκευση ζεστού και κρύου νερού χρήσης)

Εγκαταστάσεις ύδρευσης & παραγωγής (διανομή και αποθήκευση ζεστού και κρύου νερού χρήσης)

Στις εγκαταστάσεις ζεστού και κρύου νερού σε όλους τους υδραυλικούς υποδοχείς χρησιμοποιούμε χαλκοσωλήνα βαρέους τύπου επενδεδυμένη TALOS ECU THERM ή πολυστρωματική χαλκού-αλουμινίου. Η χαλκοσωλήνα είναι εξοπλισμένη με ένα εύκαμπτο μανδύα PE ο οποίος μειώνει την μετάδοση των θορύβων, την απώλεια θερμότητας και το σχηματισμό υδρατμών. Με αυτό το τρόπο συνδυάζει τα μοναδικά πλεονεκτήματα αντοχής και διάρκειας του χαλκού στο χρόνο με την εργοστασιακή μόνωση υψηλής απόδοσης. Χρησιμοποιούμε πίνακα υδροληψίας γαλβανιζέ (βιομηχανοποιημένο κουτί) που αποτελείται από συλλέκτη ορειχάλκινο αμμοβολής 1¨ μάρκας PINTOSSI. Οι σφαιρικοί διακόπτες διανομής για τον κάθε υδραυλικό υποδοχέα είναι αποσπώμενοι και έχουν ρακόρ στο πάνω και στο κάτω μέρος, για εύκολη αντικατάσταση χωρίς να βγει ο συλλέκτης της ίδιας σειράς ή οι υπόλοιποι. Η σύνδεση των χαλκοσωλήνων και των εξαρτημάτων γίνεται με τριχοειδή ασημοκόλληση χωρίς μόλυβδο (μη καρκινογόνος ) για απόλυτη υγιεινή και ασφαλή κόλληση.

Εγκαταστάσεις αποχέτευσης (λύματων, ομβρίων, υδάτων)

Εγκαταστάσεις αποχέτευσης (λύματων, ομβρίων, υδάτων)

Στις εγκαταστάσεις αποχέτευσης χρησιμοποιούμε σωλήνες και εξαρτήματα από πλαστικό βαρέους τύπου 6 atm ή σωλήνα πολυπροπυλαινίου της VALSIR. Οι σωλήνες αυτού του είδους έχουν αντοχή στις χημικές ουσίες όπως απορρυπαντικά, ισχυρά διαλύματα, καθαριστικά κ.ά., αποτρέπουν το φράξιμο λόγω των λείων επιφανειών και έχουν εξαιρετική συμπεριφορά στην κρούση και στις θερμικές καταπονήσεις. Η στεγανοποίηση και η σύνθεση των σωληνώσεων επιτυγχάνεται με την χρήση ειδικών ελλαστομερικών δακτυλιδίων. Σε κάθε λουτρό – WC τοποθετούνται σιφώνια δαπέδου από πολυπροπυλένιο P.P. VASIR NEW με σύστημα υπερχείλισης και συγκράτησης αφρού. Στο εσωτερικό του το σιφώνι αποτελείται από οσμοπαγίδα η οποία αποτρέπει τις οσμές, τους αφρούς, τα ζωύφια στο λουτρό και είναι αποσπώμενη για τον καθαρισμό του σιφωνίου. Στο εσωτερικό του διαθέτει ακόμα ενσωματωμένο λάστιχο το οποίο εγγυάται πλήρη στεγανότητα και τέλεια εφαρμογή στο δάπεδο. Οι σωλήνες του σιφωνίου προς τους υδραυλικού υποδοχείς θα είναι από σωλήνα ίδιου υλικού , το οποίο δεν διαβρώνεται από μικροοργανισμούς ή χημικά απόβλητα αποκλείοντας έτσι το φράξιμο των αποχετεύσεων.

Τοποθέτηση ειδών υγιεινής

Τοποθέτηση ειδών υγιεινής

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για την τοποθέτηση νέων μοντέρνων ειδών υγιεινής (χωνευτά σε τοίχο ή κρεμαστά). Αναλαμβάνουμε όμως κάθε είδους τοποθέτηση ειδών υγιεινής όπως λεκάνες, καζανάκια, νιπτήρες, μπαταρίες, μπανιέρες, σύνδεση νεροχύτη και αξεσουάρ μπάνιου. Όλες οι λεκάνες, νιπτήρες και μπανιέρες στερεώνονται με αντιμουχλική σιλικόνη εξαιρετικής ποιότητας.

Συνδέσεις εντός και εκτός κτιρίου με σκοπό την τροφοδοσία με νερό ή την απομάκρυνση ομβρίων υδάτων

Αναλαμβάνουμε τη σύνδεση βρύσεων κήπου με τη κοινόχρηστη παροχή νερού, τοποθέτηση σωλήνων για τη συλλογή ομβρίων γκαράζ, αποχετεύσεις εσωτερικών κλιματιστικών μονάδων που καταλήγουν στα σιφώνια των λουτρών ή τα όμβρια.